В США зростає заводське виробництво – Вloomberg

Поділитися:

Виробництво на заводах США ледь зросло в серпні, оскільки падіння виробництва автомобілів маскувало відновлення виробництва інших споживчих товарів і обладнання для бізнесу.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Відповідно до даних Федерального резерву, опублікованих у п’ятницю, зростання заводського виробництва на 0,1% відбулося після переглянутого зростання на 0,4% місяцем раніше. Без урахування виробництва автомобілів виробництво зросло на 0,6%, що стало найбільшим зростанням з початку року.

Загальне промислове виробництво, яке також включає гірничодобувну та комунальну промисловість, зросло на 0,4%. Середній прогноз передбачав збільшення виробництва заводів і загального промислового виробництва на 0,1%.

Виробництво бізнес-обладнання зросло на тверді 0,8% після зростання на 0,9% у попередньому місяці, тоді як виробництво домашньої електроніки, техніки та меблів збільшилося.

Нагадаємо, дохід домогосподарств у США з поправкою на інфляцію впав у 2022 році найбільше за останні десять років, що підкреслює наслідки підвищення вартості життя та закінчення терміну дії програм епохи пандемії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
26 Липня 2024 року - 15:13
Що таке холістична медицина та як її принципи стосуються стоматології?
26 Липня 2024 року - 14:14
24 липня 2024 року на другій зустрічі ком’юніті «Майстерня сенсів»...
23 Липня 2024 року - 17:51
Президент вніс до Верховної Ради законопроєкти про затвердження його указів...