Мрії Ілона Маска про роботитаксі занурюють Tesla в хаос, – Bloomberg

Поділитися:

Навіть за стандартами Tesla цей рік був некерованим. Продуктивність Ілона Маска впала більше ніж на 40% на тлі падіння продажів, незрозумілих рішень щодо продукції та більшого зниження ціни.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Його колись домінуюче становище на китайському ринку електромобілів піддається атаці. В останню хвилину було скасовано візит прем’єр-міністра Індії Нарендрі Моді для очікуваного інвестиційного форуму. Весь цей час рада директорів намагалася відновити виплату Маску розміром 56 мільярдів доларів, яку суддя скасував у січні на тій підставі, що директори діяли як «легкі послуги» генерального директора.

Очікується, що у вівторок Tesla повідомляє про падіння операційного доходу на 40% і про перше зниження доходу за чотири роки. Маск розпорядився про найбільші звільнення компанії в історії та поставив своє майбутнє на концепцію безпілотного автомобіля нового покоління під назвою robotaxi. Люди, знайомі з його директивами, не задоволені змінами, які хочуть проштовхнути генеральний директор.

Нагадаємо, президент Європейської ради Шарль Мішель вважає, що схвалення Палатою представників США допомоги Україні посилає Кремлю чіткий сигнал про подальшу підтримку України з боку західних союзників.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...