Apple та OpenAI ведуть переговори про створення чат-бота для iPhone – Bloomberg

Поділитися:

Компанія Apple веде переговори з OpenAI щодо можливості використання технології штучного інтелекту стартапу в деяких функціях, які з’являться на iPhone вже наприкінці цього року.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

За даними джерел, Apple розглядає варіант впровадження ChatGPT у iOS 18 для створення чат-бота зі штучним інтелектом для своїх смартфонів. Альтернативою може стати партнерство з Google та використання її ІІ-моделі Gemini.

Очікується, що на майбутній у червні Всесвітній конференції розробників Apple представить безліч нових функцій генеративного ІІ для iPhone. При цьому технологічний гігант намагається не відставати від конкурентів у цій сфері.

Власні розробки Apple в області ІІ поки що відстають від лідерів ринку. Її внутрішній чат-бот з ІІ Apple GPT, за даними співробітників, поступається ChatGPT та іншим сучасним моделям. Щоб прискорити процес, компанія навіть скасувала низку інших проектів.

Нагадаємо, діджиталізація – це певною мірою рушійна сила ефективного розвитку та посування бізнесу. За своїм змістом діджиталізація поєднує у собі трансформації, технології та величезні можливості.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
21 Травня 2024 року - 11:43
У Міжнародний день музеїв, який відмічають щорічно 18 травня, у...
20 Травня 2024 року - 18:42
Лінія магазинів EVA – найбільша національна мережа магазинів краси та...
20 Травня 2024 року - 18:25
На сьогодні діє норма, що висновок ВЛК є дійсним протягом...
20 Травня 2024 року - 15:24
Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts розробила нову програму для ветеранів АТО та...