Private Label 2022 & DistributionMaster об’єднають разом професіоналів з дистрибуції та ритейлу

Поділитися:

28 жовтня 2022 року в Києві в один день відбудуться 2 щорічні Міжнародні бізнес-конференції:
1 – PrivateLabel-2022: Нові вектори у розвитку ВТМ – український та зарубіжний досвід- це XIV Міжнародна щорічна практична зустріч, яка дозволяє відділам СТМ роздрібних мереж та компаній-постачальників розпочати та/або продовжити співпрацю, визначити стратегії та тактики ефективного розвитку бізнесу. Саме тут зберуться з усіх областей України понад 200 ТОП-менеджерів роздрібних мереж України, власників, генеральних, комерційних директорів, директорів з продажу, маркетингу та закупівель, керівників СТМ, провідних виробників та імпортерів FMCG товарів.

2 – DistributionMaster-2022: Нова реальність – виклики та рішення – це єдина в Україні щорічна спеціалізована зустріч для професіоналів усіх підрозділів Дистрибуції та її Партнерів. Саме тут зберуться з усіх областей України понад 200 ТОП-менеджерів дистрибуційних та торгово-виробничих компаній для того, щоб скласти «Дорожню Карту» розвитку бізнесу у 2023 році.

Спікери конференції PrivateLabel-2022: Нові вектори у розвитку ВТМ – український та зарубіжний досвід:

Валерій Губарєв, директор компанії «Незалежна Митна Агенція», керівник відділу митних агентів Lamarin.LLC, радник громадської ради при Держмитслужбі України, – Митний «безвіз» в Україні або що надає ратифікація Конвенції про «спільний транзит».

Максим Машляковський, СЕО у Foresight&Predictive Analytics, – Економіка та споживач в умовах війни.

Malachy o’Connor, IPLC Retail Brands Specialist (Ireland), – Можливості для приватних торгових марок – рішення, а не продаж.

Олена Паливода, керівниця відділу власних торгових марок «Ашан Україна», – Плани щодо подальшого розвитку ВТМ у великих гравців ринку ритейлу України. Як розвивати ВТМ мережі у зв’язку з початком війни й у післявоєнний період?

Аліна Мазурик, начальниця відділу контрактного виробництва мережі аптек «АНЦ», «Копійка», «Шар@». – Якісна ВТМ, як знайти надійного постачальника та створити бестселер у категорії?

Юрій Нарожний, СЕО мережі супермаркетів РОСТ, – Побудова ефективної взаємодії постачальників і ритейлерів.

Костянтин Жук, начальник відділу якості «Метро Кеш энд Керрі Україна», Альона Штанько, начальниця управління ВТМ «Метро Кеш енд Керрі Україна», – Вибір локальних виробників та нові можливості при співпраці під брендом ВТМ мережі «Метро».

Спікери конференції DistributionMaster-2022: Нова реальність – виклики та рішення:

 Роман Веренич, генеральний директор Савсервіс, – Трансформація дистрибуторського бізнесу в умовах економічної кризи та військових дій.

Дмитро Гевоян, менеджер з продажів «Райдер Україна», – Оренда комерційного транспорту. Переваги співробітництва з «Райдер Україна».

Максим Гніздовський, директор з розвитку СТВ Груп.

Траян Некіфор, директор департаменту логістики Coca-Cola HBC Україна, Вірменія та Молдова, – Сучасні моделі управління збутом виробником через систему непрямої дистрибуції та їх переваги.

Конференція проходитиме паралельно у двох тематичних залах: DistributionMaster і Private Label. Учасники можуть вільно пересуватися двома залами, відповідно до власних інтересів.

У рамках події відбудуться спецпроекти:

Виставка й експозиція рішень та послуг для бізнесу. Під час заходу проходитиме виставка рішень та послуг, а також зразків продукції від постачальників PrivateLabel-2022 та ритейлерів України.

 Столи переговорів у форматі «Роздрібна Мережа – Постачальник». Дистрибутор – Постачальник

Галерея новинок – спеціальний проект провідних постачальників і роздрібних мереж України та зарубіжжя. Кожен учасник – виробник/ритейлер може подати зразки для представлення на полицях Галереї Новинок.

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

Учасники Конференції, які не зможуть бути фізично присутніми на заході, матимуть доступ до онлайн-трансляції, в якій 3 окремі камери та окремий чат забезпечать повний ефект присутності.

БЕЗПЕКА

У випаду повітряної тривоги учасники Конференції будуть евакуйовані до підземного паркінгу, який пристосований для подібних випадків. Укриття має надійне перекриття з монолітного бетону та обладнане приточно-витяжною вентиляцією й автономним дизель-генератором, санвузлом і кількома евакуаційними виходами.

Ознайомитись з детальною інформацією, програмою та зареєструватися на Конференцію можна за посиланням РЕЄСТРАЦІЯ або за тел. +380 67 851 10 65

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...
21 Березня 2024 року - 13:14
Куба - екзотичний острів, який у багатьох асоціюється з Че...