Нові можливості для українських жінок під час війни дарує ELLE ACTIVE FORUM

Поділитися:

13 квітня у Києві у восьмий раз відбувся ELLE ACTIVE FORUM. В умовах війни перед багатьма з нас постав виклик знайти нову професію, перекваліфікуватися. Ми хотіли надихнути українських жінок, розкрити потенціал, навчити вірити у свою мрію, розповісти, як жити за правилами нових реалій, як залишатися в ресурсі, де знаходити мотивацію. Форум пройшов на інноваційній локації UNIT.City.

Цього року спікерами стали неординарні та успішні люди:

Валерія Іонан

Заступниця Міністра Цифрової трансформації з питань Євроінтеграції. Тема виступу: «Як Україна стала “Європейським тигром” цифрової трансформації».

Олексій Ніщик

Education operations director кофаундингової ІТ-компанії Genesis. Тема виступу: «Lifelong learning: як зростати в часи змін».

Катерина Дорошевська

Засновниця PR-агенції BECOME, експертка зі стратегічного PR у Дія.Бізнес. Тема виступу: «Як запустити та розвинути власний бізнес за допомогою персонального бренду?»

Олена Мандзюк

Інфлюенсерка, блогерка, засновниця домашніх фітнес-програм для жінок DREAMFIT. Тема виступу:  «Як не втратити розум і знайти справу свого життя?»

Зоряна Пелех

Засновниця юридичної компанії ZP Law office of Zoriana Pelekh. Тема: «Вихід в публічність: як розпочати формування особистого бренду та захиститись від cancel culture».

Інна Дубровіна

Дипломований нутріціолог, консультант з лікувального харчування та health-coach. Тема виступу: «Як відновити енергію та підтримати організм в умовах стресу»

Ірина Науменко та Наталія Роля

Співзасновниці PRO RETREATS. Тема виступу: «Чому піклуватись про власне ментальне здоров’я важливо зараз»

Також під час форуму відбувся Public Talk від Raiffeisen Bank за участі Оксани Шевченко – заступниці голови правління Райффайзен Банку, Ольги Устинової – СЕО компанії Vodafone Україна та Антона Семенова – засновника волонтерського проекту «Як ти, брате?», тренер інструкторів ТрО з першої психологічної допомоги. Тема дискусії: «Інклюзивність та безбар’єрність під час війни, підтримка та реінтеграція ветеранів».

Fashion-партнер інтернет-магазин Answear.ua подарував кожній гості сертифікат на шопінг, а партнер iHerb – знижку на оформлення замовлення. Окрім цього гості отримали косметичні подарунки від  бьюти-партнера Artdeco. Також цьогорічний форум підтримала компанія L’Oreal Україна.

Пригощав гастрономічний партнер Parkovy Roof Kitchen. Настрій забезпечувало німецьке ігристе Latinium. Освіжаючий партнер артезіанська вода Avalon. За флористичне оформлення відповідали Pollen buro.

Гості мали змогу прийняти участь у розіграші від партнерів. Переможці розіграшів отримали набори косметики від HydroPeptide та Artdeco.

30% від продажу квитків було направлено на допомогу ЗСУ, а саме на окопні РЕБи для взводно-тактичної групи спеціального призначення 199 центру ДШВ.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...