ХХVII Всеукраїнський День Логіста – подія року для фахівців з логістики України

Поділитися:

25 листопада 2022 року в Києві відбудеться щорічна бізнес-конференція Всеукраїнський День Логіста: Success stories у логістиці 2022, яка традиційно об’єднає представників галузі для вирішення всіх етапів ланцюга постачання, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення компаній, роботи з персоналом у логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг. Організатор заходу – В2В-компанія TradeMasterGroup.

Всеукраїнський День Логіста став для багатьох директорів логістики унікальним комунікаційним майданчиком, який сприяє обміну досвідом з представниками бізнесу та експертами, з обговоренням тенденцій розвитку логістики, чудовим шансом для кожного з учасників поділитися досягненнями, перейняти успішний досвід та обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу.

Партнери конференції

Генеральний Партнер з автоматизації та консалтингу – Consulting for Retail
Глобальний Логістичний Партнер – Global Logistics
Офіційний Партнер – ABM Cloud
Партнера Кава-Брейку  – Coffein

Конференція пройде у 2-х паралельних залах

1 – Оптимізація транспортної логістики. ЗЕД. Практичний досвід

2 – Оптимізація складської логістики. Готові кейси з впровадження

Спікери конференції:

1 – Мустафа Найєм, заступник Міністра інфраструктури України. Тема: Питання державного регулювання.

2 – Валерій Губарєв, директор компанії “Незалежна Митна Агенція”, керівник відділу митних агентів “LAMARIN.LLC”, радник Громадської Ради при Держмитслужбі України. Тема: Інструменти організації митного безвізу для логістів.

3 – Андрій Мокряков, консультант аналитического департамента Pro-Consulting. Тема: Аналіз ринку логістичних послугу країни. Тренди, складності можливості для України.

4 – Михайло Таран, директор з логістики мережі Prostor. Тема: Управління запасами воєнного часу, нові фактори та реакція на них.

5 – Наталя Пуляженкова, директор департаменту логістики компанії “Цитрус”. Тема: Переорієнтування морських контейнерних перевезень на інші маршрути.

6 – Володимир Адамов, керівник напрямку логістики Consulting for Retail.

7 – Святослав Олійник, експерт з управління запасами ABM Cloud, і Роман Дида, керівник з виробництва компанії Кормотех. Тема: Побудова стійких та ефективних ланцюгів поставок.

Конференція проходитиме паралельно у двох тематичних залах: «Оптимізація транспортної логістики. ЗЕД. Практичний досвід» і «Оптимізація складської логістики. Готові кейси з впровадження». Учасники можуть вільно пересуватися двома залами, відповідно до власних інтересів.

У рамках події відбудуться:

1 – Виставка рішень, послуг і обладнання для логістики.

2 – Ukrainian Logistics Award-2022 – компанія Трейд Майстер Груп ініціює національну Премію – Ukrainian Logistics Award-2022. Взяти участь у ній може будь-яка компанія-постачальник рішень і послуг для логістики.

Переможцями премії 2021 року стали:

Найдинамічна компанія в логістиці – Globsl Logistics.

Лідер галузі – Modern Expo.

Найстабільніша логістична компанія – Tedis Ukraine.

Прорив у логістиці – UB1.

Інноваційна логістична компанія – SOTASS Industry 4.0.

Найкраща комплексна логістична компанія – UVK.

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

Учасники Конференції, які не зможуть бути фізично присутніми на заході, матимуть доступ до онлайн-трансляції, в якій 3 окремі камери та виділений чат забезпечать повний ефект присутності.

БЕЗПЕКА

У випаду повітряної тривоги учасники Конференції будуть евакуйовані до підземного паркінгу, яке пристосоване для подібних випадків. Укриття має надійне перекриття з монолітного бетону та обладнане приточно-витяжною вентиляцією й автономним дизель-генератором, санвузлом і кількома евакуаційними виходами.

Ознайомитись з детальною інформацією, програмою та зареєструватися на Конференцію можна за посиланням РЕЄСТРАЦІЯ або за тел. +380 67 851 10 65

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
24 Березня 2024 року - 20:24
Десять пілотів пройшли базову льотну, наземну та мовну підготовку у...
21 Березня 2024 року - 17:07
Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму...
21 Березня 2024 року - 15:53
За рішенням Кабміну та після обговорення з міжнародними представниками, сторінку...
21 Березня 2024 року - 13:14
Куба - екзотичний острів, який у багатьох асоціюється з Че...