FinAwards 2024: як та коли оберуть найкращих на фінансовому ринку

Поділитися:

Церемонія нагородження щорічної всеукраїнської премії FinAwards 2024 відбудеться вже 29 березня. На звання найкращих є понад 137 претендентів. 

Премія FinAwards була заснована сайтами Minfin.com.ua і Finance.ua. Її проводять щороку, щоб обрати беззаперечних лідерів з-поміж фінансових продуктів, клієнтських сервісів, IT-впроваджень та фінтех-проєктів, а також найуспішніших і найефективніших топменеджерів фінансових компаній.

Цього року переможців визначать у 35 номінаціях, чотири з них абсолютно нові:

  • Інфлюєнсер року FinTech ринку
  • Інфлюєнсер року Інвестиційного ринку
  • Найкращий YouTube-канал про фінанси
  • Найкращий Telegram-канал про фінанси

Підтримати учасників цих номінацій надзвичайно важливо, адже саме вони не лише є лідерами думок, а й популяризують фінансову грамотність в нашій країні, вчать українців управляти своїми фінансами.

Голосування триватиме до 17 березня, але вже зараз б’є всі рекорди. Станом на 11 березня було зібрано понад 35,5 тисяч голосів. Голос кожного важливий, адже він безпосередньо впливає на фінринок України та формує його. Тому користувачі повинні продовжувати активно підтримувати тих, хто на їхню думку заслуговує на визнання, – щоб переможців було обрано прозоро та справедливо.

Фінальною точкою цьогорічної премії стане церемонія нагородження, відвідувачі якої зможуть зустрітися з лідерами фінансової галузі та особисто познайомитися з ними, а також знайти нових партнерів та клієнтів для своїх бізнес-проєктів. Фуршет та спеціальна розважальна програма – приємний бонус, який чекає на відвідувачів. Спеціальними гостями заходу стане музичний гурт Kozak System, який присвячує пісні українським захисникам та збирає чималі кошти на їх підтримку на благодійних концертах по всій Україні.

Щоб потрапити на захід, достатньо придбати квиток. До речі, 500 грн з кожного квитка буде перераховано до фонду Tabletochki – щоб кожна дитина в Україні, яка потребує допомоги, отримала її якісно і вчасно. Замовлення квитків доступне на сайті FinAwards або ж за номером телефону +38 (093) 924 37 75.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....