Female Freedom Forum 2024 — у Києві вдруге відбувся масштабний жіночий форум

Поділитися:

23 березня у КВЦ «Парковий», у Києві, відбувся масштабний інвестиційний жіночий форум. Організатором події став навчальний центр «Біржовий університет».

Female Freedom Forum — це захід, спрямований на популяризацію та розвиток інвестування, зокрема в себе, у свою країну та у перевірені фінансові інструменти задля підвищення рівня життя та забезпечення фінансової незалежності на майбутнє.

На форумі виступили 12 спікерок, серед яких продюсерка Ірина Горова, СЕО izibank Анна Тігіпко, адвокатка та інфлюєнсерка Інна Мірошниченко, експертки з фондового ринку Олеся Твердохліб, Юлія Баткалова, Тетяна Боримська, директорка департаменту міжнародних операцій Укрпошти Юлія Павленко та інші. Проводила захід журналістка, теле- та радіоведуча Тетяна Гончарова.

Учасники заходу дізналися про побудову особистого бренду, баланс між сім’єю та кар’єрою, про накопичення фінансової подушки для дитини, інвестування в цінні папери та реальну можливість виходу на пенсію у 45 років. А ще — про масштабування бізнесу на міжнародний ринок та інвестування у своє майбутнє через підтримку ЗСУ та України.

Female Freedom Forum 2024 ініціював і важливу місію — всі зібрані кошти передали благодійному фонду «Zemliachky. Ukrainian Front» на забезпечення жінок-військових у найгарячіших частинах фронту.

Серед учасників жіночого форуму розіграли подарунки від партнерів: сертифікати на 3 дні відпочинку від мережі Apartel Resort за правильні відповіді вікторини, а також сертифікати на масаж обличчя від Kontour за найкращі запитання спікерам.

Female Freedom Forum 2024 став важливою подією для підвищення свідомості та розвитку жінок у бізнесі та фінансовій сфері.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...