Останні новини:

Україна завдала удару по сховищу іранських ракет у Росії, – Bloomberg

Поділитися:

Україна повідомила, що вночі завдала удару по арсеналу зброї в Росії, серед якого могли бути ракети, щойно прибулі з Ірану. Генеральний штаб Збройних сил України заявив, що вразив схованку зі зброєю біля міста Котлубань у Волгоградській області, приблизно за 600 кілометрів від українського кордону.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий”.

«За наявною інформацією, напередодні атаки в район підійшов ешелон з іранськими ракетами», – йдеться в повідомленні. «На території арсеналу спостерігається пожежа та детонація боєприпасів».

На непідтверджених зображеннях у соціальних мережах видно велике полум’я з димом, що піднімається в небо. Наявність іранської зброї не може бути підтверджена.

Міністерство оборони Росії повідомило, що зіткнулося зі 125 українськими безпілотниками протягом ночі, переважно у Волгоградській області, але не коментувало конкретні цілі чи пошкодження.

Київський спецназ нещодавно зафіксував декілька ударів по великих російських озброєннях за допомогою безпілотників дальнього радіусу дії, у багатьох випадках далеко від кордону країн. Зазначається, що боєприпаси з Північної Кореї були серед предметів, знищених під час удару в Краснодарському краї на півдні Росії тиждень тому.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Жовтня 2024 року - 13:50
Мін’юст подав позов про конфіскацію активів російського олігарха Фрідмана та...
29 Вересня 2024 року - 22:38
У жовтні 2024 року Міністерство оборони України планує запустити новий...
27 Вересня 2024 року - 14:08
Найбільш затребувані на ринку праці – робітничі спеціальності
25 Вересня 2024 року - 11:00
«Аптека 9-1-1» та Київський медичний університет напередодні Дня фармацевтичного працівника...