Війська РФ мають просування на Покровському напрямку – ISW

Поділитися:

Російські загарбники «нещодавно» підтверджено просунулися вперед «поблизу» нещодавно окупованого містечка Авдіївка Донецької області (Покровський напрямок).

Про це в сьогоднішньому зведенні про ситуацію на фронтах в Україні без подробиць, серед іншого, повідомили експерти американського Інституту вивчення війни (ISW).

Нагадаємо, вчора ввечері авторитетний вітчизняний укладач фронтових мап і військовий експерт «DeepState» зафіксував на цій ділянці фронту просування загарбників зі сторони нещодавно окупованого Нетайлового до Карлівки. У своєму телеграм-каналі він згодом це прокоментував:

«ОСУВ Хортиця публікує ураження ворога у східній частині Карлівки. Хоч в описі зазначено, що ураження в районі Нетайлового, але це вже дачі Карлівки.  Прогнозовано, але в тому районі ворога стримувати важко і навряд чи вийде довго, поки лінія бойового зіткнення не впреться у водойми».

Нагадаємо, що в ніч на вівторок, 4 червня, російські окупанти обстріляли Дніпро ракетами. Уламки впали на об’єкти цивільної інфраструктури, спалахнула пожежа, є постраждалі, серед них діти, зокрема, одномісячний хлопчик.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи