Танковий феєрверк влаштували у Росії українські воїни

Поділитися:

Сили оборони виявили та знищили російські танки в Курській області на Росії.

Як повідомляє пресцентр 103-ї бригади, їм вдалося виявити декілька російських танків в Курській області. Вони рухались до українського кордону, але застрягли та були знищені завдяки вправності операторів дронів бригади.

“Знищено одразу 2 російських танки у Курській області. Учора пообіді росіяни стягнули до нашого державного кордона біля Сумщини пару танків. Спершу по них працювала артилерія, не зовсім вдало. Далі за справу взялись оператори Крил до пекла 103 ОБрТРО. За допомогою ваших дронів обидва танки були спалені”, – зазначено в публікації.

На кадрах можна побачити знищення російської техніки на території росії. Українці прокоментували побачене під публікацією:

“2 танки не ухилилися, знач не ухилянти”, “навіть нема що сказати. Браво!”, “Арта – ми боги війни ( – ±5000$ на вітер). Оператори – маєм 800$, щас буде фаєр шоу…”, “Оце “не дуже вдало” танку прям в зад зарядило”.

Нагадаємо, що легіону “Свобода Росії” вдалося помітити російську бронетехніку, яка приїхала до складів боєприпасів в Тьоткіно, що в Курській області. Після цього по ним прицільно відпрацювали повстанці та знищили зброю росіян.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
20 Вересня 2024 року - 19:08
Європейський Союз попередив корпорацію Apple Inc. про необхідність відкрити свої...
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи