Запас готівки Трампа під загрозою через 450 мільйонів доларів подвійного вироку – Вloomberg

Поділитися:

Дональд Трамп зіткнувся з двома серйозними судовими вироками в Нью-Йорку, які ризикують знищити більшу частину — якщо не всю — готівки, яку, за словами мільярдера, він має на руках, що може завдати шкоди кандидату в президенти, особа якого пов’язана з фінансовим успіхом і багатство.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

У п’ятницю суд присяжних зобов’язав Трампа виплатити 83,3 мільйона доларів письменниці Е. Джин Керролл за наклеп на неї в 2019 році, коли він спростував її звинувачення в сексуальному насильстві. Крім того, цього тижня очікується винесення вердикту в цивільному суді про шахрайство в Нью-Йорку, який вимагає повернення 370 мільйонів доларів «незаконного прибутку», який Трамп нібито отримав від брехні банкам про свої статки, щоб отримати кращі умови за кредитами.

У заяві минулого року Трамп описав свої запаси готівки як «суттєво перевищуючі» 400 мільйонів доларів. Bloomberg Billionaires Index оцінив його ліквідні активи приблизно в 600 мільйонів доларів, хоча точний фінансовий стан Трампа залишається невідомим.

Перспектива отримати збитки на загальну суму понад 450 мільйонів доларів менш ніж за тиждень вказує на потенційну проблему з готівкою. Ці два позови мали на меті покарати Трампа фінансово. Якщо суддя у справі про шахрайство в Нью-Йорку прийме запит генерального прокурора на суму 370 мільйонів доларів, обом вдасться вдарити по багатству мільярдера.

Нагадаємо, Президент РФ Володимир Путін стверджує, що угруповання російських військ в Україні налічує 617 тисяч осіб.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
19 Вересня 2024 року - 19:33
На думку вчених-кліматологів, за серією штормів стоять різні метеорологічні явища,...
15 Вересня 2024 року - 22:56
Для цього потрібно надати певні документи
13 Вересня 2024 року - 17:22
ПРРО не тільки фіскалізує чеки і працює з...