Повстання Пригожина: У росії перекривають автодороги, повідомляють про удар авіації по трасі, якою може рухатися “вагнер”

Поділитися:

У росії перекривають автотраси по регіонах, імовірно, для запобігання просуванню бойовиків пвк “вагнер” у бік москви, повідомляють росЗМІ. Тим часом у російських телеграм-каналах повідомляють про обстріл траси М-4, якою можуть рухатися колони найманців пвк у бік російської столиці.

Як пише російська служба “Радіо Свобода”, попри те, що повідомлення про захоплення пвк “вагнер” об’єктів військової та цивільної інфраструктури у воронежі поки не підтверджено, російська влада намагається запобігти їх просуванню у бік москви. Про плани рухатися у бік російської столиці у разі, якщо йому не видадуть міністра оборони рф сергія шойгу та начальника генштабу рф валерія герасимова, раніше вранці у суботу заявив власник “вагнера” євгеній пригожин.

У ростовській області очевидці зняли на відео, як російські військові перекрили одну з автотрас. Також опубліковано записи очевидців, які свідчать про присутність “вагнерівців” у передмісті ростова-на-дону, аксаї.

Губернатор воронезької області рф олександр гусєв підтвердив, що перекрито ділянку траси М-4 “Дон” з 464 по 777 кілометр. Однак гусєв у телеграм-каналі спростував інформацію щодо просування колон військової техніки по території області: “У соціальних мережах зараз публікується багато недостовірної інформації, пов’язаної з просуванням колони військової техніки територією воронезької області”.

Державні росЗМІ повідомляють, що “тимчасово обмежений” транзитний проїзд тульською областю з боку московської та липецької областей рф.

Телеграм-канал Mash також публікує відео поліцейських нарядів на в’їзді до москви на варшавському шосе.

Тим часом у російських телеграм-каналах з’являються повідомлення про удар авіації по трасі М-4 “Дон”, яка раніше була частково перекрита і якою, ймовірно, колони найманців чвк “вагнер” можуть рухатися в бік москви. Підтвердити їх поки що не вдалося, у воронезьких міських чатах повідомлень про появу “вагнерівців” у місті немає.

Джерела видання “верстка” в “силових структурах воронезької області” кажуть, що колона рухається у бік москви в обхід воронежа.

Нагадаємо, Російський президент звинуватив Євгена Пригожина у «державній зраді» після того, як воєначальник розпочав повстання проти російської армії, захопивши щонайменше одне велике російське місто.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...
6 Жовтня 2024 року - 23:03
Верховна Рада України досягла важливої угоди з військовим керівництвом щодо...