Інклюзивний календар “Герої бувають різні” на 2024 рік: як долучається небайдужий бізнес

Поділитися:

Важлива новина для всіх хто хоче бути корисним на своєму місці, але не знає як.

Вже другий рік поспіль проєкт Герої бувають різні випускає інклюзивний календар з військовослужбовцями.  В цьому році на сторінках календаря ви можете познайомитись із 12 героями. Кожен учасник календаря – герой що став на захист країни та кожного з нас. ми звикли що кожен військовий це історія мужності та боротьби, а ще це історії поранення або полону, через які проходять наші захисники. Саме з такими історіями наших героїв ми і знайомимо на сторінках календаря.

Познайомившись із героями календаря, біостоматологія Ігоря Онищенка hi dental, стала маленькою частинкою історій наших героїв.

Артем Мороз, командир відділення 206-го батальйону столичної ТрО втратив дві ноги через вибух міни, коли проходила контрнаступальна операція в Херсонській області та Ігор Холодило, бойовий медик 110 бригади, що отримав контузію внаслідок вибуху, проходять безкоштовне лікування та імплантацію в стоматології hi dental.

Біостоматологія hi dental це дружня команда співчутливих, досвідчених та зацікавлених у комфортному процесі лікування та його ефективному результаті. Пропонує швидкий та зрозумілий сервіс, гнучкі можливості формування вартості лікування та оплати, а також привабливі особливі пропозиції. Проводить роз’яснювальну роботу по профілактиці та догляду, оскільки найкраще лікування — своєчасне.

Записатись на прийом можна тут.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...