Ворога Путіна Навального перевели до віддаленої російської в’язниці перед виборами – Bloomberg

Поділитися:

Ув’язненого російського опозиціонера Олексія Навального перевели до віддаленого арктичного табору, після чого майже три тижні його місцезнаходження було невідоме його союзникам і адвокатам.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Навальний прибув до колонії ІК-3 у селі Харп в Ямало-Ненецькому регіоні Росії, повідомила його прес-секретар Кіра Ярмиш у понеділок у X, раніше Twitter. За її словами, його відвідав адвокат, і Навальний почувається добре.

Поселення розташоване приблизно за 3300 кілометрів дорогою від попередньої в’язниці Навального приблизно за 100 кілометрів від Москви. Російська пенітенціарна служба регулярно відмовляється надавати будь-яку інформацію про ув’язненого під час транспортування між СІЗО.

Найвідвертіший критик Володимира Путіна був зворушений за кілька днів до того, як президент оголосив про свій намір балотуватися на п’ятий термін на виборах у березні. Навальний був засуджений до 19 років у серпні після того, як суд визнав його винним у «екстремізмі» на суді, який проходив у колонії суворого режиму.

Нагадаємо, обсяги переробки нафти в Росії минулого тижня залишалися близькими до найвищих щоденних обсягів переробки за більш ніж вісім місяців на тлі скорочення експорту морським транспортом.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....