Ракети Taurus є чудовою зброєю, яка полегшила б нам життя, — Буданов

Поділитися:

В ГУР вважають, що на початку літа росія буде наступати на Донбасі.

Розгортання Заходом довгострокової військової підтримки України було б украй важливим чинником для подолання агресії з боку Російської Федерації. На цьому наголосив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

На думку голови ГУР ключовим у спроможності Сил оборони чинити опір рф стане постачання Силам оборони німецьких ракет Taurus, вироблених Німеччиною. Буданов зазначив:

Taurus, безперечно, полегшили б нам життя. Для ураження командних центрів, для ураження якихось дуже важливих цілей – це чудова зброя.

Голова розвідки наголосив, що вже у 2024 році в Європі очікується значне підвищення в оборонній промисловості. Він впевнений, що саме ЄС здатний компенсувати затримку чи недостатність допомоги з боку американських партнерів.

Також Буданов впевнений, що на початку літа росія буде наступати на Донбасі. Він повідомив, що ворог просунеться в бік Часового Яру і далі окупанти будуть рухатися в напрямку міста Покровська.

В ГУР повідомили, що станом на зараз на фронті фіксується досить складна, проте контрольована ситуація. Однак наша держава надзвичайно потребує додаткового озброєння задля того, аби давати гідну відсіч ворогу та робити спроби контрнаступальних дій.

Нагадаємо, колишня заступниця міністра оборони Ганна Маляр зазначила, що все що російські окупанти не можуть завоювати у боях, вони знищують бомбами і ракетами. Вона наголосила не необхідності військової допомоги, адже сама Україна це не зупинить.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....