Путін знову розповів чого прагне від України

Поділитися:

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія вимагатиме гарантій безпеки на переговорах щодо припинення війни в Україні. Він зазначив, що “реалії на місцях” мають бути основою будь-яких переговорів. Як повідомляє портал “Коментарі”, про це пише видання “Bloomberg”, цитуючи російського президента.

“У даному випадку нас насамперед цікавить безпека Росії. Ми виходитимемо з цього”, — заявив президент Росії.

Російського лідера запитали, чи можлива “чесна угода” із Заходом, він відповів: “Я нікому не довіряю, але нам потрібні гарантії”.

При цьому диктатор заявив, що в ході війни проти України він ніколи не мав думки використовувати тактичну ядерну зброю, тому що обставини складалися так, що не було в цьому жодної необхідності.

Володимир Путін додав, що він не вважає, що Росія та США рухаються до ядерного конфлікту. Проте, за його словами, країни, які заявили, що не мають “червоних ліній” щодо Росії, повинні розуміти, що Росія відповість тим самим.

Ці заяви Путіна пролунали напередодні президентських виборів у Росії, які відбудуться 15-17 березня, за результатами яких нинішнього президента РФ швидше за все буде переобрано на черговий термін, адже Кремль не бачить нікого в Росії, хто міг би залишити Путіну конкуренцію за право очолити РФ.

Нагадаємо, Володимир Путін також заявив, що Росія готова йти на мирні переговори щодо завершення війни в Україні. Російський диктатор озвучив одну умову з переговорів, заявивши, що вони повинні відбуватися “на реаліях, що склалися”. Про це повідомляє портал “Коментарі” із посиланням на російські ЗМІ.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...