Путін на порозі НАТО – Вloomberg

Поділитися:

Країни Балтії звикли до залякування з боку Москви але повномасштабне вторгнення Росії в Україну змінило ситуацію. Тепер слабкі зусилля Заходу допомогти Києву та невблаганний перехід Росії до воєнної економіки, зберігаючи підтримку суспільства, створюють відчуття появи нової загрози.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

За останні шість місяців стало зрозуміло, що Росія здатна виробляти в рази більше боєприпасів, ніж передбачалося раніше, зараз обсяг вироблених боєприпасів нараховує кілька мільйонів снарядів на рік. Крім того, у Путіна немає проблем із мобілізацією.

Балтійські офіційні особи вважають, що Путін неодмінно розгляне можливість розширення своїх імперіалістичних амбіцій. Як невеликі колишні радянські республіки, що межують з російською територією, де проживають значні російськомовні меншини, вони кажуть, що вони можуть стати наступними на лінії вогню.

Нагадаємо, президент Джо Байден виграє торгову війну з Китаєм, судячи з улюбленого показника суперника Дональда Трампа. Проблема: це все більш хибний показник найважливіших економічних відносин у світі.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....