Голландський екстреміст Вілдерс транслює політику розколу Дональда Трампа – Вloomberg

Поділитися:

Коли лідер ультраправих Ґерт Вілдерс виголосив свою переможну промову після шокових результатів голландських виборів, він наголосив на готовності йти на компроміс з іншими партіями.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Але його кампанія торкнулася всіх знайомих тем його тривалого хрестового походу проти мігрантів, які, за його словами, руйнують культуру його країни. Люди не забувають про такі образи, і багато виборців, які підтримали інші партії, стурбовані тим, що Нідерланди ось-ось схиляться до популістської політики, яка характеризувала президентство Дональда Трампа в США.

Так само, як Трамп, Вілдерс культивує привабливе волосся, і в останні дні кампанії він почав носити червоні краватки, а не свої звичні сині, ніби щоб підкреслити візуальну схожість. Коли він привернув увагу після перемоги, він із задоволенням погодився на порівняння.

Нагадаємо, американські та китайські чиновники працюють над тим, щоб відновити більше пасажирських рейсів між двома найбільшими економіками світу, що є ще однією ознакою прогресу після угод, укладених минулого тижня між президентами Джо Байденом і Сі Цзіньпіном у Каліфорнії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...