ЗСУ просуваються вперед та деокупують території біля Новомихайлівки

Поділитися:

Бійці Збройних сил України відчутно відкинули російських окупантів від нескореного села Новомихайлівка на Мар’їнському напрямку. Про це повідомили кілька джерел, достовірність інформації яких не викликає сумнівів.

По перше, авторитетний вітчизняний укладач фронтових мап і військовий експерт «DeepState». Дивись скриншоти його карти за шосте і сьоме січня.

На останньому ми синіми стрілочками умовно позначили невелику, але все-таки звільнену територію, на якій вже закріпилися наші захисники. А блакитними – велике розширення сірої зони в бік ворога.

У свою чергу, Телеграм-канал «Донбас Оперативний» з посиланням на бійців 46-ої окремої аеромобільної бригади Збройних сил України, яка воює на цій ділянці фронту, вранці повідомив:

«Новомихайлівка — вчора і сьогодні серія з авіаційних ударів по всьому населеному пункту, від якого практично нічого не залишилося… До теперішнього часу противник вибитий із південних околиць Новомихайлівки».

Нагадаємо, під час масованої ракетної атаки 8 січня російські окупанти завдали щонайменше дев’яти ударів по Кривому Рогу Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...