ЗСУ не вистачає боєприпасів на фронті

Поділитися:

Журналісти видання CNN побували на Донецькому фронті і поспілкувалися з нашими захисниками, які міцно утримують позиції і не дають ворожим військам захопити наші території.

Українські бійці розповіли, що на фронті існують великі проблеми, наприклад, зараз їм постачають удвічі менше снарядів М777, ніж під час літнього контрнаступу.

ЗСУ також додали, що завдяки сучасним безпілотникам та артилерійським системам їм вдається зупиняти штурми російських військових. Однак, через сильні морози техніка часто перестає працювати.

У репортажі військові поскаржилися, що їм не вистачає на полі бою снарядів для артилерії, тоді як у противника їх предостатньо.Командир 93 окремої механізованої бригади з позивним «Корсар» заявив, що на найгарячіших ділянках фронту боєприпаси катастрофічно необхідні, але їх надають дуже мало.

«Важко вести військові дії, коли у ворога їх в 10 разів більше», — підкреслив український командир.

В кінці репортажу журналісти все ж відзначили, що незважаючи на нестачу озброєння і техніки «моральний дух» ЗСУ був високий.

Нагадаємо, що атаки на Авдіївському напрямку посилилися. Російські війська штурмують по всій лінії фронту і мають просування. Також противник відновив спроби просунутися біля Бахмута.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...