Вночі ворог атакував Київ та Одесу – 7 людей поранені, постраждали житлові будинки

Поділитися:

Російські війська атакували Україну ударними безпілотниками на початку доби 23 квітня. Зокрема, вибухи фіксували у Києві та Одеській області.

Як повідомляє Київська міська військова адміністрація, російські дрони запустили з території Курської області Росії, вони пролетіли через Сумщину та Черкаську область та заходили до Києва з південно-західного напрямку.

«Силами та засобами протиповітряної оборони всі ворожі цілі були знищені (тип та кількість у своїх звітах оприлюднять Повітряні Сили України). На даний момент у столиці не зафіксовано ні руйнувань, ні постраждалих (дані оперативного будівництва оновлюються та уточнюються)», – заявляє КДВА.

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер написав у своїх соцмережах, що російські дрони пошкодили житлові будинки та спричинили пожежу в обласному центрі. Рятувальники врятували 34 людей, у тому числі трьох дітей.

«Поранення та пошкодження отримали семеро людей, з них двоє – діти. Їм надається вся необхідна допомога. Усі відповідні служби продовжують працювати над ліквідацією наслідків», – додав він.

Повітряні сили України на початку доби 23 квітня попереджали про рух російських дронів-камікадзе курсом на Київ через Черкаську область, а також до Одеської області – з окупованої частини Херсонщини. Небезпека ударів існувала до 4-ї години ранку.

Нагадаємо, свій варіант припинення війни в Україні французький президент Емманюель Макрон представив під час Олімпіади в Парижі. Володимир Зеленський вважає, що запропонований Макроном мирний план неможливий, адже для кремлівського диктатора путіна немає ніякого перемир’я.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...