В Україні масштабна повітряна тривога: які регіони під загрозою

Поділитися:

Вдень 21 квітня половину України накрила повітряна тривога, пов’язана з можливим застосуванням противником балістичних ракет. Загрозу зафіксували приблизно о 13:13 неділі.

Повітряні сили Збройних сил України в офіційному Telegram-каналі підтвердили, що по території, де пролунали сирени, окупанти могли вдарити балістикою. Йдеться про Одеську, Миколаївську, Херсонську, Запорізьку, Кіровоградську, Дніпропетровську, Донецьку, Полтавську, Харківську, Луганську області.

Тривога в Україні
В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу через загрозу балістики з Криму

Неофіційні моніторингові канали пояснювали, що загарбники активізувалися у Криму й могли запустити ракети з території тимчасово окупованого півострова.

Закликаємо перебувати в укриттях чи інших безпечних місцях, якщо у вашому населеному пункті оголошено тривогу! Також нагадуємо про заборону зйомки роботи української ППО.

Українців закликали не допомагати противникуНагадаємо,  у Міністерстві енергетики на фоні ракетних і дронових ударів РФ по енергоінфраструктурі заспокоїли українців, що тотального блекауту чекати не варто. Водночас треба бути готовим, що ворог і далі націлюватиметься на енергетику країни.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...