В т. о. Маріуполі Росія намагається приховати втрати після нічного прильоту

Поділитися:

У лівобережному районі окупованого Маріуполя Донецької області ввечері 22 квітня виникла масштабна пожежа. За попередніми даними, “прилетіло” по розташуванню російських вояків та військової техніки, хоча окупанти заперечують цю інформацію.

Про сильну пожежу у лівобережному районі Маріуполя ввечері 22 квітня повідомили місцеві Telegram-канали. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко зазначив, що злива та грім не мають жодного відношення до пожежі.

“Доповідаю. Нічого кращо за версію “горит камиш” не вигадали. При тому що в місті пожежі ані очерету, ані річки, ані блд калюжи з жабою. Навіть фонтану нема…”, – написав Андрющенко в Telegram.

Пізніше він зазначив, що за інформацією Маріупольського Спротиву, з місця “прильоту” у Лівобережному районі після пожежі вивезли поранених на трьох вантажівках “Урал”.

“Це означає або важкі (яких не приймають в маріупольському шпиталі), або запакетовані. Що теж непогано.

По техники та наслідкам пожежи деталі пізніш.

Окупанти в свою чергу з метою “замовчати” повідомили про тушіння пожежи в Кальміуському районі. На підтвердження версії “горел камыш”. Одна проблема – прліт і пожажа відбувались в Лівобережному районі, щонайменш в 11 км від місця, зазначеного пропагандистами. Кому та нащо годувати таким інфолайном – питання. Чи, скоріш, відповідь”, – написав Андрющенко в Telegram.

Нагадаємо,  сьогодні вдень російська армія вдарила по Харкову. Стався “приліт” у приватному секторі одного з районів міста.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...