Унаслідок обстрілів Харківської області загинула одна людина, ще одинадцять мирних жителів дістали поранення – ОВА

Поділитися:

На Харківщині за минулу добу через російські обстріли загинула одна людина, ще 11 – були поранені, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, вчора протягом дня російські війська «безперервно з артилерії» обстрілювали Куп’янськ. Також під вогнем загарбників перебували населені пункти Харківського, Чугуївського і Куп’янського районів області.

«Внаслідок обстрілів центру Куп’янська пошкоджень зазнали 11 цивільних людей. У тому числі фельдшер «швидкої», що надавав допомогу постраждалим. У місті пошкоджено приватні будинки, будівлі підприємств, відділення «Нової пошти», будівлю закладу освіти та інші цивільні об’єкти. У м. Вовчанськ Чугуївського району через ворожий обстріл загинув чоловік 71 року. В місті пошкоджено приватний будинок, квартиру в багатоквартирному будинку, будівлю закладу охорони здоров’я», – йдеться в повідомленні.

Крім того, за словами Синєгубова, вчора близько 13:40 у селі Борщова Харківського району на території кооперативу «Дружба» 51-річний чоловік наступив на міну типу «Пелюстка». Його шпиталізували з вибуховим пораненням в стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, російські окупанти в суботу, 19 серпня, обстріляли Чернігів.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...