Українські військові готові перейти до наступного етапу бойових дій в Бахмуті – Пентагон

Поділитися:

У Пентагоні розуміють стратегію України в Бахмуті та впевнені, що ЗСУ вже здатні перейти до наступної фази бойових дій. Про це заявив високопосадовець міністерства оборони США.

«Як ви знаєте, ми перебуваємо в дуже тісному спілкуванні з українським керівництвом, українськими Збройними Силами та українським політичним керівництвом і ви знаєте, ми розуміємо – стратегію, яку вони вирішили дотримуватися», – заявив високопосадовець.

За його словами, військове керівництво США бачить нищівні втрати, яких зазнає РФ, коли війська «Вагнера» кидають у «м’ясорубку», а російські війська зафіксовані на позиціях через надійну українську оборону.

«І тому, звичайно, ми розуміємо стратегію України, і ми дуже впевнені, що вони дійсно мають обладнання, яке їм потрібно, і що, оскільки ми допомагаємо їм розмістити ці щойно навчені сили, вони мають можливості, перейти до наступної фази», – додав високопосадовець Пентагону.

До слова, раніше глава Пентагону Ллойд Остін заявив, що навесні Україна матиме «дійсно хороший шанс» досягти успіху в результаті нового контрнаступу, скориставшись виснаженням російської армії та новою військовою допомогою від держав Заходу.

Нагадаємо, російські найманці з ПВК “Вагнер” захопили будівлю міської адміністрації Бахмута.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...