У ЗСУ прокоментували нічну “бавовну” в Криму та нібито роботу ППО

Поділитися:

Речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк після вибухів у ніч на 16 грудня в окупованому Криму вказала, що бойова робота ЗСУ там триває. Про це вона сказала в ефірі “Еспресо”.

Зазначимо, що вночі у Севастополі та Джанкої лунали вибухи. Російське Міноборони звітувало, що нібито ППО знищила 26 українських безпілотників.

Натомість Гуменюк, коментуючи інформацію про події на півострові та заяви росіян про “успішно збиті дрони”, констатувала, що сезон “бавовни” у Криму триває.

“Не зважаючи на те, що нібито погодні умови не сприяють її “квітненню”, але наша бойова робота триває. Знищується потенціал ворога. Ми продовжуємо те, про що планували, але не про все ще можна звітувати”, – сказала речниця.

За її словами, ППО в росіян там “друшлякового” типу, вони її перевозять з місця на місце, а нову підвезти не можуть.

“Багато дірок ми там понаробляли, тож їм доводиться весь час переміщувати ППО в різних напрямках. Постійно маневрують. Намагаються знайти позицію, з якої краще захищати, а також місце, де можуть зберегти те, чим вони захищаються. Підтягнути туди щось нове для них наразі проблематично”, – резюмувала Гуменюк.

Нагадаємо, 15 грудня російські окупанти на Авдіївському напрямку просунулися вперед поблизу Степового (північно-західніше Авдіївки) та Первомайського (південно-західніше нескореного містечка).

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....