У Токмаку прилетіло по окупантах: Федоров розповів, куди поцілили ЗСУ

Поділитися:

Завдяки влучним ударам артилерії вдалося знищити техніку та особовий склад ворога в тимчасово окупованому Токмаку.

За підтримки цивільного населення на тимчасово окупованих територіях, силам оборони вдається якісно працювати по ворожих цілях. Так, напередодні, вдалося завдавати кілька точних ударів по позиціях окупантів на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Раніше в місцевих в тг-каналах ширилась інформація про те , що окупанти зробили склад військової техніки в районі школи №6 біля магазину «АгроТехАвто». Щоб зменшити ризики рашисти встановили камери з розпізнаванням облич по периметру складу , але , як бачимо з сьогоднішньої прекрасної роботи ЗСУ – це їм не допомогло.

«Кожен удар нагадує ворогу, що він лише маленька сторінка в історії захоплених земель. Ми дякуємо українцям, які попри блокування ворога та репресіям, продовжують допомагати Силам Оборони»,- пише Центр національного спротиву.

Нагадаємо, верхня палата Конгресу США у неділю проголосувала за припинення дебатів та внесення поправок до законопроєкту H.815, який передбачає виділення $95 мільярдів, зокрема, на підтримку України, Ізраїлю й Тайваню.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
26 Липня 2024 року - 15:13
Що таке холістична медицина та як її принципи стосуються стоматології?
26 Липня 2024 року - 14:14
24 липня 2024 року на другій зустрічі ком’юніті «Майстерня сенсів»...
23 Липня 2024 року - 17:51
Президент вніс до Верховної Ради законопроєкти про затвердження його указів...