У Росії поскаржилися на нічну атаку дронів: що відомо (Відео)

Поділитися:

Зазначається, що нібито навіть гриміли вибухи.

Міністерство оборони Російської Федерації поскаржилося на атаку безпілотників у ніч на 13 вересня. Дрони нібито летіли на Москву, але їх придушили силами протиповітряної оборони.

За інформацією Telegram-каналу Mash, дрони збили в Калузькій, Московській і в Тверській областях, через що є пошкодження об’єктів. Звичайно ж, в атаці звинувачують Україну.

“5 вересня близько 03:00 мск припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БПЛА літакового типу по об’єктах на території Російської Федерації”, – йдеться у повідомленні Міноборони РФ.

У свою чергу мер Москви Сергій Собянін стверджував, що “знищені безпілотники в Калузькій області і в Істринському районі, які намагалися здійснити атаку на Москву”. За його словами, руйнувань і постраждалих “попередньо немає”, але на місцях падіння уламків працюють екстрені служби.

Нагадаємо, рашисти заявили, що в ніч на 13 вересня ракетні удари були нанесені по південній бухті заводу в Севастополі, де проходять ремонт кораблі Чорноморського флоту.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....