У бригаді “Рубіж” назвали Часів Яр оплотом та назвали населенні пункти, які опиняться під ворожим вогнем наступними

Поділитися:

Якщо впаде Часів Яр, під вогневим контролем противника опиняться міста Донеччини Дружківка й Костянтинівка, а це суттєво погіршить логістику для українських військ. Про це поідомив офіцер секції планування бригади “Рубіж” Дмитро Кожубенко в ефірі “Київ24” 2 травня.

“Якщо безпосередньо прорвуть місто Часів Яр, то це – міста Дружківка і Костянтинівка, які відразу ж територіально, географічно за Часовим Яром. І як тільки Часів Яр впаде – якщо він впаде, а ми всі дуже сподіваємося, що він вистоїть – то дані міста просто опиняться під вогневим контролем противника, що значно ускладнить логістику для наших підрозділів”, – сказав Кожубенко.

За його словами, на напряму оборни бригади “Рубіж” противник активізував свої штурмові дії. Вже протягом декількох днів він проводить штурми із застосуванням піхоти й техніки – техніка використовується зазвичай для швидкого доставлення піхоти до місця атаки. Але, як каже Кожубенко, техніку ворога виявляють українські оператори коптерв і в подальшому по ній корегується вогонь артилерії.

“На напрямку Бахмута під загрозою може бути місто Торецьк, де у противника також серйозне угруповання”, – сказав також офіцер.

Нагадаємо, що ситуація у районі Часового Яру більш-менш стабілізувалася.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....