Сили оборони розповіли про наслідки ракетної атаки по Україні

Поділитися:

У ніч проти середи, 7 лютого, в Україні було оголошено повітряну тривогу. Після атаки дронами-камікадзе Росія здійснила пуски крилатих ракет зі стратегічних бомбардувальників Ту-95 і Ту-22 та застосувала балістичне озброєння.

Київщина

У Дніпровському районі постраждали 2 людини. Уламки ракети пошкодили 2 високовольтні лінії. На лівому березі частина споживачів наразі без електроенергії, пошкоджено магістраль теплопостачання. У Голосіївському районі загорілася будівля, палають автівки та приміщення СТО, повідомляє мер Києва Віталій Кличко. Госпіталізовано троє людей.

Харківщина

У Харкові є влучання в нежитлову будівлю у Слобідському районі. 52-річна жінка зазнала легких поранень, госпіталізації не потребувала.

Миколаївщина

Внаслідок обстрілу загинув 1 чоловік. Миколаїв ворог атакував ракетами та безпілотниками. Пошкоджено близько 20 житлових будинків. Виникла пожежа на ділянці підземного газопроводу, а також на території інфраструктурного обʼєкта, повідомив мер Олександр Сєнкевич.

Дніпропетровщина

Внаслідок падіння уламків та влучання БПЛА є руйнування на території комунального підприємства. Обійшлось без загиблих та постраждалих.

Нагадаємо, у Києві через ракетну атаку в Дніпровському районі постраждали 2 людини, уламки збитої ракети пошкодили дві високовольтних лінії, залишивши частину споживачів без електроенергії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....