Росія вдарила по Одесі, коли в місті запровадили стабілізаційні відключення, – Bloomberg

Поділитися:

Російські війська обстріляли південь України балістичними ракетами лише через кілька годин після удару по столиці країни, тоді як майже півмільйона домогосподарств залишилися без світла в Одесі та Харкові.

Про це повідомляє Trlrgram “Перший Бізнесовий“.

Четверо людей отримали поранення в Одесі після того, як дві ракети влучили в зону відпочинку в портовому місті на березі Чорного моря, зруйнувавши дві будівлі, повідомила міськрада в Telegram.

Напади сталися через те, що понад 300 тисяч домогосподарств у місті були знеструмлені після попередніх атак, повідомив у Telegram губернатор області Олег Кіпер. Близько 200 тисяч домогосподарств у другому за величиною місті країни Харкові, неподалік від російського кордону, також не мали доступу до електроенергії, повідомив у Telegram губернатор області Олег Синєгубов.

Раніше в понеділок війська Володимира Путіна атакували Київ двома балістичними ракетами. За даними військової адміністрації Києва, незважаючи на те, що авіація країни повідомила про їх збиття, уламки, що впали, поранили десять людей і зруйнували спортивний зал у центральній частині міста.

Балістичні удари в понеділок послідували за серією обстрілів минулого тижня, під час яких Росія вдарила по Україні понад 150 ракетами. Масована атака в п’ятницю стала найбільшим ударом по енергетичній мережі країни з початку війни більше двох років тому. Через це було перервано електропостачання Харкова та пошкоджена ключова гідроелектростанція на Дніпрі.

Нагадаємо, жителі Одеси чули звук вибуху у місті, 25 березня, під час повітряної тривоги.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...
20 Квітня 2024 року - 22:53
Станом на 19 квітня в Єдиному реєстрі зброї вже зареєстровано...
17 Квітня 2024 року - 18:26
27 квітня 2024 року з 11-00 до 16-00 у серці...