Ракетний удар по багатоповерхівці у Кривому Розі. Кількість жертв зросла (Фото)

Поділитися:

Кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару по Криому Рогу зросла до 10 людей. Ще одна людина перебуває під завалами.

Повідомляє Олександр Вілкул в Телеграм.

Наслідки ракетної атаки по Кривому Рогу

Голова військової адміністрації Кривого Рогу Вілкул повідомив, що станом на 13.00 — десять людей загинуло, один перебуває під завалами.

Ще відомо про 28 поранених, з них 12 у лікарнях міста в середньому, тяжкому та дуже тяжкому стані. Рятувальна операція триває. Також Вілкул повідомив, що завтра, 14 червня, у Кривому Розі оголошено День жалоби.

Ракетний удар по Україні

У ніч проти 13 червня війська РФ завдали удару по Україні дронами та крилатими ракетами. Сили ППО знищили 11 з 14 крилатих ракет та 1 з 4 дронів.

У Кривому Розі росіяни влучили в пʼятиповерховий житловий будинок та інші споруди. Виникла пожежа у квартирах з першого по п’ятий поверхи.

Також росіяни поцілили по Харкову дронами Shahed. Пошкоджено фасад будівлі у Київському районі, зафіксовано влучання у склад в Салтівському районі.

Київ атакували крилатими ракетами Х-101/555. За даними КМВА, усі ворожі цілі в повітряному просторі навколо Києва були виявлені та успішно знищені силами та засобами протиповітряної оборони.

Нагадаємо, Українські військові під час наступу просунулися у районі Великої Новосілки в Донецькій області та звільнили кілька сіл.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....