Окупанти обстріляли Харківську область з артилерії: є поранені

Поділитися:

Протягом минулої доби російські окупанти обстріляли з Харківську область, в наслідок чого поранено двоє жінок. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов

«Протягом минулої доби ворог з артилерії та мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Ізюмського районів. Під ударами російських окупантів перебували Уди, Пильна, Вовчанськ, Бударки, Балаклія та інші населені пункти», – повідомив Синєгуов.

За його словами, внаслідок обстрілів міста Балаклія касетними боєприпасами зазнала поранення та була госпіталізована 65 – річна жінка. Медики оцінюють її стан як середньої тяжкості. Пізніше до медиків звернулася жінка 73 років з осколковим пораненням, вона лікується амбулаторно.

В місті пошкоджено 4 житлових будинки, 1 господарча споруда, лінія електропередач та залізнична колія. В селі Богодарове Ізюмського району при проведенні польових робіт на міні підірвався трактор. Ніхто не постраждав. Надалі триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 9 га території та знешкодили 66 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, незважаючи на запеклий опір окупантів, ЗСУ мають успіх у просуванні та звільненні української землі.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....