Нічна атака БПЛА: в Одеській області є загиблі і поранені

Поділитися:

Вночі 17 грудня війська РФ втретє за тиждень спрямували на Одещину ударні безпілотники, внаслідок атаки є загиблий. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Він зазначив, що сили протиповітряної оборони знищили дев’ять БПЛА типу Shahed-136 у регіоні.

“Один із збитих безпілотників впав у житловий квартал в Одеському районі та вибухнув. Відбулося руйнування з подальшим загорянням житлових приватних будинків та складського приміщення приватної спортивної установи. Рятувальники оперативно загасили пожежу. В одному з будинків було виявлено загиблу людину”, – наголосив очільник ОВА.

У ДСНС додали, що рятувальники понад чотири години ліквідовували наслідки ворожої атаки, яка спричинила руйнування трьох одноповерхових житлових будинків, два з яких палали. Також сталось руйнування складського приміщення приватної спортивної установи з подальшим загорянням.

За даними Сил оборони півдня, нічна атака росіян тривала п’ять годин. У зоні їх відповідальності було збито 16 БпЛА типу “Shahed-131/136: сім на Херсонщині та дев’ять – на Одещині.

Нагадаємо, військовослужбовці російської загарбницької армії 16 грудня тричі обстріляли місто Вовчанськ Харківської області.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...