Наєв повідомив мету російських обстрілів Київщини

Поділитися:

Армія російської федерації має на меті знищити важливі адміністративні об’єкти у Києві та Київській області, а також комплекси протиповітряної оборони, які їх прикривають. Окрім того, удари по столиці носять терористичний характер та направлені на створення паніки серед населення.

Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв в інтерв’ю виданню «Апостроф».

«З середини травня противник значно збільшив кількість ракетних ударів, в тому числі по Києву та Київській області. Перш за все, це пояснюється його намірами знищити важливі адміністративні об’єкти та комплекси протиповітряної оборони, які їх прикривають. Крім цього, удари по Києву мають терористичний характер та направлені на створення паніки серед населення», – сказав генерал-лейтенант Наєв.

Також він додав, що за оцінками Сил оборони, рф і надалі продовжуватиме здійснювати ракетні удари по об’єктам критичної інфраструктури та центрам ухвалення рішень.

«В свою чергу, сили та засоби нашої розвідки активно виявляють наміри противника, що дозволяє своєчасно вживати всіх заходів щодо захисту цих об’єктів», – підкреслив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ.

Нагадаємо,  російські війська, 15 липня, обстріляли село Колодязне Куп’янського району на Харківщині, внаслідок чого загинув 33-річний чоловік.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....