Наступ розпочався: російські добровольці пішли в атаку

Поділитися:

У Курській та Бєлгородській областях РФ йдуть бої.

Російські добровольці увійшли територію Бєлгородської області РФ. Поки що вони просуваються регіоном у кількох напрямках. Як повідомляє портал “Коментарі”, про це повідомляє Telegram-канал Легіон “Свобода Росії”.

Добровольці у соцмережах підтвердили інформацію про те, що сьогодні вранці бійці ЛЗР розпочали повернення на територію Росії. Свої дії вони обґрунтували роками неволі під керівництвом російської влади та бажання звільнити народ РФ від диктатури Кремля.

“Легіон йде на “вибори”, — підсумували вони.

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у коментарі 24 Каналу прокоментував захід легіону “Свобода Росії”, РДК та Сибірського батальйону на територію Росії.

“Легіон “Свобода Росії”, РДК та Сибірський батальйон на території РФ діють як самостійні підрозділи, оскільки складаються з громадян РФ. Вони, зрештою, знаходяться у себе вдома”, — зазначив Андрій Юсов.

Тим часом у російських телеграм-каналах з’являється все більше повідомлень про гуркіт і стрілянину в Бєлгородській та Курській областях РФ.

Представник української розвідки підтвердив, що, ймовірно, зараз відбувається спільна операція даних підрозділів на території так званої РФ.

Нагадаємо, цього тижня в РФ і на тимчасово окупованих територіях відбудуться президентські вибори, які самі росіяни вважають фарсом. Фактично йдеться про шосте переобрання Володимира Путіна, який не приховує бажання знищити Україну як державу та послабити або розвалити НАТО.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...