Наступ Росії: Гайдай розповів про тактику російських окупантів

Поділитися:

На території Луганської області російські окупанти намагаються змінювати тактику ведення бойових дій. На Сватівському напрямку діють групами по 15-20 осіб, таким чином маневруючи. А на Кремінському – застосовують новітню техніку. Про це в ефірі телемарафону розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«Їх величезна кількість, тому вони можуть використовувати таку тактику, як в Соледарі і Бахмуті, тобто просто в лобову. У них ще виявляються офіцери з бойовим досвідом, які дійсно експериментують. На Сватівському напрямку морпіхи, десантники і спецпризначенці намагалися невеликими групами по 15-20 людей з різних боків одночасно і по черзі заходити, маневрувати. Усе це закінчилося тим, що сотня десантників там і залишилася. Що стосується Кремінського напрямку, вони намагаються діяти інакше і проводити штурми з підтримкою новітньої техніки. Танки Т-90М – це якраз те, чим вони пишаються. Але з іншої сторони, якщо воно горить, то мінус 3 мільйони за кожну одиницю. Також вони туди направили свої “термінатори”. Один ми вже розбили, він повністю знищений. Є ще 1 чи 2 на Кремінському напрямку», – розповів Гайдай.

Нагадаємо, через погодні умови у Луганській області російські війська не можуть в достатній мірі використовувати важку бронетехніку.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...