На Донбасі знищено танковий взвод окупантів

Поділитися:

За перші вісімнадцять годин дванадцятого жовтня бійці Сил оборони відбили чотирнадцять атак російських окупантів в районі Авдіївки. Про це у вечірньому зведенні розповів пресцентр Генерального штабу Збройних сил України.

Тим часом  жителі сусідніх окупованих Донецька і Макіївки пишуть, що сьогодні російська артилерія і реактивні системи залпового вогню працюють анітрохи не менше, ніж вчора, а можливо й більше. Канонада не стихає ні на хвилину.

Попри це Телеграм-канал «Донбас Оперативний» заявив: «Наразі наймасштабніші атаки на Авдіївку відбиті…». Також він оприлюднив фотографію, зроблену безпілотним літальним апаратом, на якій зафіксован результат знищення колони ворожих танків —  чотири розбиті під Авдіївкою танки агресора (більше танкового взводу).

А російський фашист, який веде Телеграм-канал «Тринадатый», емоційно заперечив захоплення загарбниками терикону авдіївського коксохімічного заводу, про що масово повідомляли інші рашистські «воєнкори».

Нагадаємо, бійці Служби безпеки України та Військово-морських сил Збройних сил України атакували у Чорному морі російський носій крилатих ракет «Буян» та корабель «Павел Державин».

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....