На Дніпропетровщині внаслідок атаки російських військ пошкоджені будинки, один об’єкт критичної інфраструктури, є двоє поранених

Поділитися:

Внаслідок нічної атаки російських загарбників на Дніпропетровщині постраждали 2 цивільних. Також були пошкоджені житлові будинки, банк, лінії електропередач та об’єкт критичної інфраструктури.

Про це повідомив очільник ДніпроОВА Сергій Лисак, передає Відкритий.

Вночі ворог атакував Павлоградський район Дніпропетровщини дронами-камікадзе. Там постраждали чоловік та жінка. Обоє госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Був пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури, а ще – три приватні будинки.

Також окупанти вночі обстріляли Нікопольщину з важкої артилерії. Внаслідок ворожої атаки є руйнування, на щастя, обійшлось без постраждалих.

«Нікопольщину ввечері та вночі агресор атакував 5 разів. Тероризуючи місцевих, використав важку артилерію, РСЗВ “Град” і дрон-камікадзе. Гучно було у райцентрі і Марганецькій громаді. Понівечені комунальне підприємство, ліцей, 2 багатоповерхівки, банк, лінія електропередач. Є ураження об’єктів критичної інфраструктури. Люди не постраждали», – написав Сергій Лисак.

За його словами, ранок в районі розпочався з обстрілу Мирівської громади. Ворог атакував місцеву агрофірму. В області триває повітряна тривога.

Нагадаємо, раніше речник оперативно-стратегічного угруповання війська “Хортиця” заявляв, що загарбники з Росії зосередили атакувальні дії на Часів Яр Донецької області. Понад 20 тисяч окупантів залучили до штурмів міста, що свідчить про те, що цей напрямок має велике значення для країни-агресорки.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....