У столиці планують вводити відключення світла

Поділитися:

У ДТЕК попередили, що у Києві можуть застосувати графіки обмеження електричної потужності.

Генеральний директор ДТЕК “Київської електромережі” Денис Бондар повідомив, що у разі підвищеного попиту на споживання електроенергії та продовження російських обстрілів по енергооб’єктах у Києві можуть застосувати графіки обмеження електричної потужності.

“У випадку підвищеного попиту споживання електричної енергії з урахуванням тих пошкоджень на мережі, що сьогодні є, то маємо ймовірність застосування графіків, якщо далі буде обстріл наших енергооб’єктів”, – заявив Бондар.

За його словами, весняні атаки на енергооб’єкти призвели до критичного стану енергосистеми України. Втім, він підкреслив, що станом на сьогодні графіки відключення світла в столиці не застосовуються через стабільне електропостачання.

“Ми зараз працюємо з “Київ Цифровим” для зручності киян. У разі застосування графіків “Київ Цифровий” буде за пів години сповіщати наших клієнтів щодо застосування графіків”, – сказав Бондар. Він також додав, що “наразі ніяких графіків у місті не застосовується”.

Нагадаємо, міський голова Віталій Кличко заявив, що відсторонить Віктора Брагінського від виконання обовʼязків директора столичного метро.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...