ЄС зважує нові санкції проти російської торгівлі на 5,3 мільярда доларів – Bloomberg

Поділитися:

Європейський Союз обмірковує новий раунд обмежень, які вразять близько 5 мільярдів євро (5,3 мільярда доларів) у торгівлі з Росією в рамках пакету санкцій, спрямованих проти Москви за її війну проти України.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

12-й пакет санкцій після того, як Росія розпочала своє вторгнення минулого року, посилить обмеження на джерела доходів і промисловість Москви та обмежить здатність Кремля годувати свою військову машину. Великі частини російської економіки вже стали мішенню, що змушує політиків ЄС закривати прогалини, застосовувати цільові заходи та посилювати існуючі санкції.

Новий набір заходів включає обмеження на експорт зварювальних машин, хімікатів та інших технологій, які використовуються у військових цілях. Також розглядаються заборони на ліцензії на програмне забезпечення та обмеження на імпорт невеликої кількості оброблених металів і виробів з алюмінію, будівельних виробів, транспортних товарів і алмазів.

Нагадаємо, восьмеро республіканців Палати представників США у своєму листі висунули умови президенту Джо Байдену для надання подальшої допомоги Україні та закликали відокремити додаткове фінансування для Ізраїлю.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....