Сунак каже, що боротьба з інфляцією у Великобританії має пріоритет над зниженням податків – Bloomberg

Поділитися:

Прем’єр-міністр Ріші Сунак заявив, що боротьба з інфляцією має перевагу над необхідністю скоротити податки Великобританії, сигналізуючи, що британські виборці навряд чи отримають вигоду від значної передвиборчої допомоги.

Повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий”.

«Пріоритетом номер один зараз є зниження інфляції та відповідальне ставлення до державних запозичень, це абсолютно головний економічний пріоритет, і він має перевагу над усім іншим», — сказав Сунак журналістам у вівторок, коли його запитали, чи виключає він скорочення податків раніше наступних виборів.

Коментарі прем’єра повторюють зауваження міністра фінансів Джеремі Ханта в інтерв’ю Financial Times, опублікованому на вихідних. Газета повідомила, що Хант виключив значне скорочення податків перед виборами цієї осені.

Але ця позиція ризикує відштовхнути членів правлячої Консервативної партії, які протестували проти того, що уряд контролює найвищий податковий тягар за сім десятиліть. Оскільки торі відстають від лейбористів більш ніж на 20 пунктів за останніми опитуваннями, вони вимагають зниження податків, щоб допомогти залучити виборців напередодні загальних виборів, які Сунак має скликати до січня 2025 року.

Нагадаємо, місто в одній із найбідніших провінцій Китаю заполонило напівзбудованими дорогами та багатоквартирними будинками, що символізує зростаючу боргову кризу, з якою стикаються муніципалітети по всій країні після років зростання, яке стимулювалося стимулюванням.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...