Нафтосервісна компанія SBL припиняє всі поставки в Росію

Поділитися:

Нафтосервісна компанія SLB (колишня Schlumberger) зі штаб-квартирою в США, реагуючи на розширення міжнародних санкцій проти Росії, повністю припиняє постачання продукції та технологій до цієї країни. Про це йдеться у повідомленні компанії. Раніше вона припинила такі поставки до Росії зі США, Великої Британії, країн Європейського союзу та Канади.

Як нагадують у SLB, ще в березні 2022 року вона пішла на добровільні заходи щодо скорочення своєї діяльності в РФ і оголосила, що не робитиме нових інвестицій у Росію і не впроваджуватиме там нові технології.

“З того часу компанія продовжує виділяти значні ресурси, щоб забезпечити відповідність різним міжнародним законам. SLB дуже серйозно ставиться до дотримання законів про експортний контроль та економічні санкції, і компанія, як і раніше, підтримує міжнародне співтовариство, засуджуючи та закликаючи до припинення війни в Україні”, – Наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що Європейський Союз і далі за допомогою санкцій буде послаблювати Росію.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....