Голова Банку Росії каже, що готується до нових санкцій – Вloomberg

Поділитися:

Голова Банку Росії Ельвіра Набіулліна, яка допомогла Кремлю амортизувати удар від масштабних санкцій через вторгнення в Україну, заявила, що готується до посилення санкцій, спрямованих на економіку країни.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Реструктуризація російської економіки йде “досить швидко”, оскільки бізнес адаптується до санкцій, сказала Набіулліна в інтерв’ю РБК News, опублікованому в понеділок. Є спокуса подумати, що все стабільно після того, як витримали початковий шторм, хоча «ми повинні бути готові до посилення санкційного тиску», – сказала вона.

Міністерство фінансів США оголосило в п’ятницю, що застосує санкції проти банків, які сприяють угодам, за якими Росія закуповує напівпровідники, шарикопідшипники та інше обладнання, необхідне для її військової машини, навіть якщо вони не знають, що роблять це. Європейський Союз 15 грудня підтримав 12-й пакет санкцій проти Росії.

Нагадаємо, 20 грудня, російські загарбники вкотре атакували прифронтову теплоелектростанцію ДТЕК – це вже дев’ята атака на прифронтову теплоелектростанцію за останні два місяці.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
11 Травня 2024 року - 14:33
Війна багато чого змінила, але повністю забрати з життя українців...
9 Травня 2024 року - 20:45
Печерський райсуд Києва в четвер, 9 травня, обрав Ігорю Коломойському...
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....