Свій до свого по своє: меценат Дмитро Верховський запрошує на благодійну вечерю

Поділитися:

Дмитро Верховський, генеральний директор Фонду розвитку тенісу України та меценат знову запрошує на благодійну вечерю з патріотичною назвою “Свій до свого по своє!”.

Вечеря пройде 11 квітня о 18 годині у ресторані “Boho Safari” у форматі зустрічі учасників та гостей бізнес-клубу Верховського.

Всі учасники клубу – власники або топ-менеджмент різних напрямків бізнесу, посадові особи органів державного управління, приватні підприємці різних сфер діяльності (перші особи та ті, що приймають рішення). Кожен з них відкритий, щирий, відвертий та патріотичний, а ще готовий до нових знайомств, колаборацій, допомоги один одному, співпраці, участі в благодійних та соціальних проектах, спрямованих на розбудову України.

У програмі заходу  знайомство з новими учасниками, виступи поважних спікерів з різних напрямків,  презентація нових компаній-учасників клубу, – якісний невимушений нетворкінг,  музичні виступи сучасних українських зірок,  вишукане меню від шеф-кухаря ресторану,  професійна фото/відео  зйомка. Ну і звичайно ж  знайомства, відпочинок в колі колег, партнерів, друзів.

Родзинка вечора – благодійний аукціон на підтримку фото-проєкту бізнес-клубу “Звільнена Київщина” та Медичної роти підрозділу Буревій НГУ.

Вартість участі 2000грн. Обов’язкова попередня реєстрація за телефоном: 050 529 22 26

Інформаційний партнер заходу інтернет-видання “Перший Бізнесовий“.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...