У Китаї новий спалах патогенних захворювань – Bloomberg

Поділитися:

Комісія з охорони здоров’я Китаю заявила, що комбінація патогенів викликає сплеск гострих респіраторних інфекцій по всій країні, повторивши попередні коментарі, спрямовані на послаблення занепокоєння щодо того, що джерелом може бути новий вірус.

Про це повідомляє Telegram “Перший Бізнесовий“.

Про це на прес-конференції в неділю заявив речник Національної комісії охорони здоров’я Мі Фен, яка є однією з основних причин різкого зростання кількості випадків грипу. За його словами, також циркулюють риновірус, мікоплазма пневмонії та респіраторно-синцитіальний вірус. Країна повинна гарантувати постачання ліків і відкрити більше областей для лікування, сказав Фен.

Спалахи респіраторних захворювань особливо сильно вражають дітей, і стурбовані батьки іноді годинами чекають своїх дітей на прийом до лікаря. Китайський центр контролю та профілактики захворювань повідомив Всесвітній організації охорони здоров’я в четвер, що кількість амбулаторних відвідувань збільшилася.

Нагадаємо, американські та китайські чиновники працюють над тим, щоб відновити більше пасажирських рейсів між двома найбільшими економіками світу, що є ще однією ознакою прогресу після угод, укладених минулого тижня між президентами Джо Байденом і Сі Цзіньпіном у Каліфорнії.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
1 Травня 2024 року - 22:09
28-го квітня соціальна акторська школа «Фенікс» своїм благодійним поетично-музичним вечором...
1 Травня 2024 року - 21:51
27 квітня у Києві відбулася перша зустріч у форматі офлайн....
22 Квітня 2024 року - 15:29
27 квітня 2024 року відбудеться знакова подія для всіх, хто...
21 Квітня 2024 року - 21:30
В Україні у неділю, 21 квітня, на більшості території країни пройдуть...