Україну атакують “Шахеди” з північного сходу

Поділитися:

У ніч на 27 жовтня Україна зазнала масованої атаки дронів-камікадзе типу “Шахед” з північного сходу. Збройні Сили України повідомляють про велику кількість ворожих дронів, які були запущені з цього напрямку.

Повітряні тривоги оголошені в кількох регіонах, включаючи Сумську, Харківську та Чернігівську області. Місцеві жителі закликаються залишатися в укриттях до закінчення повітряної тривоги.

Сили протиповітряної оборони працюють над знищенням ворожих дронів, і деякі з них вже були збиті. Однак є повідомлення про пошкодження інфраструктури внаслідок атаки.

Ця атака є черговим нагадуванням про небезпеку, яку несе війна для мирного населення. Військові закликають громадян не нехтувати правилами безпеки та дотримуватися всіх рекомендацій щодо захисту.

Нагадаємо, в Повітряних силах ЗСУ повідомили, що в ніч із 26 на 27 жовтня російські війська запустили по Україні 80 ударних БпЛА типу Shahed і безпілотники невстановленого типу. Українська система ППО збила 41 ворожий дрон. Крім того, 32 російські дрони зникли з радарів, а один із них полетів у бік Білорусі, повідомили офіцери.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
23 Жовтня 2024 року - 14:11
Нові соціальні аналізи виявили яскраві тренди в українській...
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...