Німеччина закликає Північну Корею не втручатися у війну проти України

Поділитися:

Уряд Німеччини офіційно звернувся до Північної Кореї з проханням не втручатися у війну проти України. Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що будь-яка підтримка з боку Північної Кореї може призвести до додаткової ескалації конфлікту та загрози міжнародній безпеці.

Бербок також підкреслила важливість дипломатичних зусиль для вирішення конфлікту мирним шляхом. Вона наголосила, що Німеччина підтримує територіальну цілісність України та закликає всі країни світу дотримуватися міжнародного права.

Це звернення є частиною більш широкої стратегії Німеччини щодо забезпечення міжнародної безпеки та підтримки України в її боротьбі за незалежність.

Нагадаємо, Головне управління розвідки Міноборони України вже зафіксувало прибуття перших підрозділів північнокорейських військ у Курську область. Загалом у Росію прибуло близько 12 тисяч військових КНДР, включаючи 500 офіцерів та трьох генералів. Президент Володимир Зеленський зазначив, що 27-28 жовтня північнокорейські військові можуть вперше бути залучені в бойових діях.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
23 Жовтня 2024 року - 14:11
Нові соціальні аналізи виявили яскраві тренди в українській...
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...