Нові санкції від ООН для КНДР за відправку солдатів воювати проти України є малоймовірними

Поділитися:

Згідно з повідомленням Reuters, можливість введення нових санкцій від ООН проти Північної Кореї за відправку солдатів на війну проти України є малоймовірною. Попри міжнародні засудження агресивної політики КНДР, існують кілька причин, чому нові санкції можуть не бути прийняті.

По-перше, Північна Корея має підтримку деяких країн-членів ООН, які можуть вето проти будь-яких нових санкцій. Країни, такі як Китай і Росія, традиційно виступають проти посилення санкцій проти КНДР, з огляду на власні стратегічні інтереси в регіоні.

По-друге, навіть якщо нові санкції будуть запропоновані, існують сумніви щодо їхньої ефективності. Попередні санкції не змогли зупинити КНДР від здійснення своїх агресивних дій, і нові заходи, ймовірно, також матимуть обмежений вплив.

Попри це, міжнародне співтовариство продовжує висловлювати своє занепокоєння з приводу військових дій Північної Кореї та її підтримки агресії проти України. Обговорення можливих заходів впливу та стримування продовжуються на різних дипломатичних платформах.

Нагадаємо, генеральний секретар Організації об’єднаних націй Антоніу Гутерреш прибув на саміт БРІКС у російській Казані, а в самій ООН вже спробували виправдати його візит та його заплановану зустріч із диктатором Владіміром Путіним.

Підписуйтесь на Перший Бізнесовий в Telegram і Facebook і читайте найважливіші і найсвіжіші новини першими!

Читайте також
23 Жовтня 2024 року - 14:11
Нові соціальні аналізи виявили яскраві тренди в українській...
17 Жовтня 2024 року - 12:50
Зараз чернігівські пивовари представляють потужний всеукраїнський бренд
15 Жовтня 2024 року - 12:06
Тривалий вплив колишніх європейських імперій на зростання є основою дослідження...